Solitaire Symphony LIN

Nimi Solitaire Symphony LIN Omistaja Sanchez, VRL-10533
Rotu Hannover Kasvattaja Navelina
Skp, Säkä Tamma, 166cm Rekisterinumero VH14-011-0116
Väri - Painotus, ko Esteratsastus, 160cm
Syntymäaika 02.02.2014   (6v. 16.03.2014) Saavutukset ei vielä saavutuksia
Sukutaulu

Isä
Nexus W
hann, 167cm, trn
Isän isä
Robenow evm
hann, 165cm, trn
Isän isän isä
Noctorius evm
Isän isän emä
Garnea evm
Isän emä
Annie II evm
hann, 164cm, rn
Isän emän isä
Gebhard evm
Isän emän emä
Ratinalion evm
Emä
Symphony Soldier
hann, 165cm, prt
Emän isä
Whisper War evm
hann, 167cm, m
Emän isän isä
Interloper evm
Emän isän emä
Diamonds Are Forever evm
Emän emä
Vegas Skies evm
hann, 159cm, prt
Emän emän isä
Intoxicated GER evm
Emän emän emä
That '70s Song evm


ii. Robenow on raamikas tummanruunikko hannover-herra. Oriin upean estesuvun vuoksi siitä povattiin seuraavaa Olympia-voittajaa, mutta sen loukkaantuminen kilpailuissa 5-vuotiaana lopetti sen kilpailu-uran tyystin, ennen kuin se ehti alkaakaan. Siitä lähtien ori on toiminut lähinnä siitoskäytössä, sekä startannut muutamat kouluratsastuskilpailut. Estehyppelyä sen jalat eivät loukkaantumisen takia vieläkään kestä, vaikka ori itse on jo 18-vuotias. Silti tämä 165cm korkea herrasmies hevonen on ollut sukunsa ja upean luonteensa takia varsin suosittu siitoshevonen kotimaassaan Saksassa - ja on sitä edelleenkin.

iii. Noctorius on 170cm korkea, eläkepäiviään viettelevä hannover-herra. Tämä 23-vuotias, musta ori asustaa kotimaassaan Saksassa, synnyintallillaan. Tehtyään maineikkaan kilpailu-uran kansainvälisillä esteradoilla, 150cm:n luokissa, ja saatuaan siitoksessa melkein 50 jälkeläistä, sen silloinen omistaja myi sen oriin kasvattajalle viettämään eläkepäiviään. Niinpä ikääntynyt, mutta hyväkuntoinen Noctorius saa vaellella suurella, vehreällä laitumella pari nuorta siitostammaa seuranaan. Ori on sen ansainnut ja vaikuttaakin varsin tyytyväiseltä elämäänsä. Oriin kasvattaja kertoi sen olleen nuorempana varsin säpäkkä luonteinen, mutta vanhemmiten se on rauhoittunut ja nyt se muistuttaa luonteeltaan kuulemma enemmän lehmää, kuin siitosoria.

iie. Garnea on tumma ja tulinen, eli ruunikko, tosin melko tumma sellainen ja 166cm korkea tamma. Tämä rouvashevonen on päässyt tosiaankin kokeilemaan kilpailujen saloja, sillä se on kilpaillut 150cm:n tasolla melkein kaikissa Euroopan maissa elämänsä aikana. Se on myös sijoittunut upeasti, sillä sen sijoittumisprosentti on melkein 50%. Se jäi 12-vuotiaana pois kilparadoilta ja siirtyi siitoskäyttöön. Nyt tamma on pari kuukautta takaperin saanut (kasvattajan mukaan viimeisen) varsan. Tämän varsan jälkeen 18-vuotias tamma saa kuulemma jäädä eläkkeelle ja nauttia vehreiden laitumien antimista niin kauan, kuin vain sydän jaksaa lyödä.

ie. Annie II on hieno, toisella palkinnolla kotimaassaan kantakirjattu, ruunikko hannovertamma. Luonteeltaan Annie II on hirmuisen herkkä ja vähän säikky, mutta sen kanssa pystyy kuitenkin elämään. Annie II:lla on kuitenkin parhaimmat emänvaistot, mitä vain voi siitostammalta toivoa ja sen takia sen jälkeläismäärä onkin noussut päätä huimaaviin lukemiin. Suvussaan tammalla on upeita estevarsoja ja sen täysveli onkin pärjännyt kansallisella tasolla, nuorten luokissa äärimmäisen hyvin 120cm:n ja 130cm:n luokissa. Tamman täysveli on nyt 6-vuotias ja siitä odotetaan vielä yhtä huimaa menestyjää, kuin vanhempansa ovat. Annie II ei valitettavasti ikinä päässyt kilparadoille asti, vaan se jätettiin upean sukunsa vuoksi saman tien siitokseen ja se saikin ensimmäisen varsansa jo 2,5-vuotiaana. Siitä asti se on astutettu joka kiimaan, joten 17-vuotiaalle tammalle on kertynyt jo melkoinen määrä jälkeläisiä. Toistaiseksi sen omistajat eivät ole jättämässä sitä vielä eläkkeelle, kun tamma on niin loistava emä ja sen synnytykset ovat olleet helppoja. (Eikä tamma näytä kärsineen ylettömästä varsottamisesta.) Ehkä muutaman vuoden päästä Annie II:kin on ansainnut jo eläkepäivänsä tallin muiden ikääntyneiden siitostammojen seurassa.

iei. Gebhard oli aikoinaan äärimmäisen hieno ja tunnettu esteratsu läpi Euroopan. Se kilpaili menestyksekkäästi 160cm:n luokissa kansainvälisissä kilpailuissa, kunnes rautias ori siirrettiin täysipäiväiseen siitoskäyttöön. Siitoksessa 169cm korkea ori on saanut jo yli 50 jälkeläistä eri puolilla Eurooppaa ja se on periyttänyt upeita hyppyominaisuuksiaan ja helppoa luonnettaan myös jälkeläisilleen. Tällä hetkellä ori asuu liisingissä, Saksassa, mutta kun se täyttää 20 vuotta, se siirtyy takaisin kasvattajalleen Hampuriin viettämään rattoisia eläkepäiviä kasvattajan omien tammojen seurassa. Oriin jälkeläisistä ovat monet yltäneet kilpailu-urallaan vähintään yhtä korkealle, kuin isänsä, ja suuri osa sen tammajälkeläisestä on upean sukunsa vuoksi siirtynyt suoraan siitokseen, näkemättäkään kilpailuratoja. Gebhard on yhä varsin suosittu siitosori, varsinkin Saksassa.

iee. Ratinalion on Briteissä syntynyt, hannoverien kantakirjaan rekisteröity mustanruunikko, 165cm korkea tamma. Se kilpaili menestyksekkäästi kotimaassaan 130cm:n radoilla ja lopetti ollessaan huipulla. Tamma siirtyi siitoskäyttöön 12-vuotiaana ja saikin upeita jälkeläisiä, joita on myyty ympäri Eurooppaa. Saksalaisetkin kasvattajat tykästyivät menestyksekkään ja hyvärakenteisen tamman jälkeläisiin ja useat niistä ovat päässeet jatkamaan sukuaan uusilla omistajillaan. Nykyään 20-vuotias tamma viettää leppoisien maastolenkkien siivittämiä eläkepäiviään omistajallaan Britanniassa.


ei. Hieno, musta hannoverori, Whisper War on varmasti tunnettu sen näyttelymenestyksen ansiosta Euroopassa. 167cm korkea ori on kantakirjattu I-palkinnolla ja jalostuspuolella se onkin todella kysytty. Ei orin meriitit kuitenkaan pelkkiin näyttelykehiin ole jäänyt. Se kilpaili menestyksekkään uran esteratsastuksen parissa kotimaassaan Saksassa. Aina kasvattajansa luona asuneelle orille hankittiin huippukilpailija ja -valmentaja, joiden kunniaksi voidaan ratsupuolen menestys laittaa. Whisper War on nimittäin luonteeltaan melko äkkipikainen ja sähäkkä, ja jonka maastakäsinhallintaan tarvitaan vähintäänkin pari ihmistä kerralla. Tähän mennessä ori on jättänyt jälkeensä kolmisenkymmentä jälkeläistä, joista jotkut ovat pärjänneet upeasti esteratsastuksessa, mutta joista jotkut orijälkeläiset on täytynyt ruunata nopeasti niiden hankalan luonteen takia.

eii. Whisper Warin tavoin myös Interloper oli ylväs musta hannoverori. Pojalleen ihailtavan rakenteensa periyttänyt ori oli itsekin palkittu monissa kissanristijäisissä, mutta myös kotimaansa Saksan kaikista arvokkaimmissa tilaisuuksissa. Kantakirjaan orille merkittiin I-palkinto. Interloper jäi eläkkeelle kansainvälisiltä esteradoilta jo varhaisessa yhdeksän vuoden iässä. Belgiassa sattuneen tapaturman jäljiltä orin vasemman takajalan jänne ei koskaan parantunut, eikä ori näin ollen koskaan tehnyt paluuta. Omistaja oli kuitenkin tyytyväinen, sillä olihan ori hieno pihakoriste, puhumattakaan lupaavan siitosorin uran alusta. Interloper periytti parillekymmenelle jälkeläiselleen hieman hermoheikkoa luonnetta, mutta samalla ihailtavaa rakennettaan.

eie. Tummanrautias hannovertamma Diamonds Are Forever oli diiva isolla D:llä. Välillä tuntui, ettei tammalle kelvannut yhtikäs mikään: se vain murjotti karsinassaan ja käänsi peräpäänsä ovelle päin. Diiva, myös siis lempinimeltään eikä pelkästään käytökseltään, onnistui kuitenkin hurmaamaan kun sille tuulelle sattui. Saksassa asunut tamma kilpaili satunnaisesti rataesteillä hypäten noin metrin korkuisia ratoja. Tamman mielenaloja ei kuitenkaan osattu ennustaa, joten tulokset vaihtelivat melko reippaasti. Tamman omistaja oli hyvin skeptinen varsottamisen suhteen, sillä hän ei halunnut samanlaisia tapauksia lisää. Loppujen lopuksi Diiva sai kaksi orivarsaa, joista toinen on ruunattu.

ee. Vegas Skies muistuttaa paljon luonteeltaan sekä ulkonäöltään Symphonya. Lempeä punarautias tamma on kuitenkin yllättävän "pienikokoinen": vain 159cm korkea. Pienuus ei kuitenkaan ollut minkään sortin haitta esteratsastuksessa, sillä tamma peittosi kanssakilpailijansa nopeudellaan ja ketteryydellään. Erityisen hyvä se olikin aikavertailuluokissa. Nykyään eläkepäiviään viettävä Vegas on nimensä mukaisesti kotoisin Yhdysvaltojen Las Vegasista. Tamman omistaja on vaihtunut muutamaan otteeseen, mutta tamma asuu edelleen Yhdysvalloissa. Kotimaan kilparatojen jälkeen tamma siirtyi siitostammaksi ja on tähän mennessä jättänyt jälkeensä 8 hyvin menestynyttä jälkeläistä, joista Symphony Soldier on tamman kolmas varsa.

eei. Huliviliksikin kutsuttu rautias hannoverori Intoxicated GER oli mieleenpainuva tapaus. Orin meno vaikutti siltä kuin sillä olisi ollut syntymähumala, jonka takia se kohelsi vähän enemmän kuin muut sen kotitilan oriit. Keskittymisvaikeuksista kärsivä ori oli kuitenkin tottelevaisuutensa puolesta kelpo esteratsu. Sen kilpauran kohokohtiin kuului muutama arvokas sijoitus suuremmissa saksalaisissa kilpailuissa, mutta kärkipaikalla se ei koskaan komeillut. Kriittisissä tilanteissa haalitut sijoitukset nostivat orin jalostusarvoa, sillä vaikka sen muu suku oli pärjännyt hyvin, ei orin oma kyvykkyys vakuuttanut monia. Intoxicated GER sai kuitenkin muutamia tammatarjouksia ja jälkeläisiä sillä on yhteensä viisi.

eee. Hannovertamma That '70s Song oli rempseä tapaus, jonka kanssa ei aika käynyt pitkäksi, ei sitten millään. Punaruunikko tamma oli pienen vegasilaisen ratsastuskoulun suosituin hevonen, sillä se hyppäsi 130cm korkeita ratoja ja taitoi kouluratsastuksessakin vaativan B:n tasolle. Ratsastuskoulun omistaja onneksi tiesi, millainen hevonen hänellä seisoi tallissa. Sentille palkattiin jossain vaiheessa ammattikisaaja, joka kilpaili sillä pääosin esteillä paikallisissa kilpailuissa. Tamma menestyi mukavasti, minkä takia omistaja halusi tammasta itselleen muutaman varsan. Lopulta omistajalle itselleen jäi vain yksi tammavarsa, sillä ostajaehdokkaita siunaantui aivan yllättäen. Sentin varsoista maksettiinkin pitkä penni.

Isän puolen suku © Chao, kiitos!


Jälkeläiset

Syntynyt Skp Virallinen nimi Isä Omistaja Saavutukset
00.00.0000 - Varsa Isä - -


Kilpailut

Kalenteriin merkitään vain sijoitukset.

ERJ sijoituksia 71

16.03.14 - 150cm - 2 / 30 - Halden
16.03.14 - 160cm - 4 / 50 - Cresendo
17.03.14 - 160cm - 3 / 50 - Cresendo
25.03.14 - 150cm - 7 / 50 - Ramya Ranch
26.03.14 - 160cm - 2 / 50 - Cheval Delamer
27.03.14 - 160cm - 1 / 50 - Cheval Delamer
27.03.14 - 150cm - 1 / 40 - Aaltolan tila
28.03.14 - 160cm - 1 / 50 - Cheval Delamer
01.04.14 - 150cm - 2 / 40 - Aaltolan tila
01.04.14 - 160cm - 3 / 40 - Halden
01.04.14 - 160cm - 2 / 40 - Carbon Sporthorses
02.04.14 - 150cm - 3 / 40 - Rêve de Haussea
03.04.14 - 150cm - 2 / 40 - Rêve de Haussea
04.04.14 - 150cm - 6 / 40 - Rêve de Haussea
04.04.14 - 160cm - 5 / 40 - Rêve de Haussea
09.04.14 - 150cm - 2 / 40 - Rêve de Haussea
09.04.14 - 160cm - 3 / 30 - Gestüt Silbereiche
11.04.14 - 150cm - 5 / 40 - Armas
15.04.14 - 160cm - 5 / 30 - Gestüt Silbereiche
16.04.14 - 160cm - 5 / 40 - Carbon Sporthorses
20.04.14 - 160cm - 3 / 40 - Carbon Sporthorses
22.04.14 - 160cm - 2 / 30 - Underground
02.05.14 - 160cm - 5 / 40 - Rêve de Haussea
07.05.14 - 160cm - 1 / 40 - Rêve de Haussea
10.05.14 - 160cm - 4 / 40 - Nonshein
10.05.14 - 150cm - 6 / 40 - Nonshein
12.05.14 - 150cm - 5 / 40 - Nonshein
12.05.14 - 160cm - 1 / 50 - Diethelm Stables
13.05.14 - 160cm - 2 / 30 - West Coast Warmbloods
13.05.14 - 150cm - 1 / 30 - Navelina
14.05.14 - 150cm - 4 / 40 - Nonshein
14.05.14 - 150cm - 1 / 30 - Littleness
14.05.14 - 160cm - 4 / 30 - West Coast Warmbloods
15.05.14 - 160cm - 2 / 30 - West Coast Warmbloods
15.05.14 - 160cm - 5 / 30 - Navelina
15.05.14 - 160cm - 5 / 30 - Navelina

 

16.05.14 - 150cm - 4 / 30 - Navelina
16.05.14 - 160cm - 4 / 50 - Diethelm Stables
16.05.14 - 160cm - 4 / 30 - Dark Side Trakehners
17.05.14 - 160cm - 4 / 30 - Dark Side Trakehners
17.05.14 - 150cm - 3 / 40 - Nonshein
17.05.14 - 160cm - 1 / 30 - Navelina
17.05.14 - 160cm - 1 / 30 - West Coast Warmbloods
18.05.14 - 160cm - 3 / 30 - Dark Side Trakehners
18.05.14 - 160cm - 1 / 30 - Navelina
19.05.14 - 160cm - 2 / 30 - Navelina
19.05.14 - 160cm - 2 / 30 - Keskeneräinen
19.05.14 - 160cm - 4 / 30 - Dark Side Trakehners
19.05.14 - 160cm - 1 / 30 - Dark Side Trakehners
20.05.14 - 160cm - 4 / 30 - West Coast Warmbloods
21.05.14 - 150cm - 5 / 30 - Dark Side Trakehners
21.05.14 - 150cm - 1 / 30 - Dark Side Trakehners
21.05.14 - 160cm - 4 / 30 - Navelina
22.05.14 - 160cm - 2 / 30 - Petäjävaara
22.05.14 - 150cm - 5 / 30 - Dark Side Trakehners
22.05.14 - 150cm - 1 / 30 - Dark Side Trakehners
23.05.14 - 150cm - 4 / 30 - Dark Side Trakehners
23.05.14 - 150cm - 1 / 30 - Dark Side Trakehners
23.05.14 - 150cm - 5 / 30 - Dark Side Trakehners
25.05.14 - 150cm - 3 / 30 - Dark Side Trakehners
25.05.14 - 150cm - 2 / 30 - Dark Side Trakehners
25.05.14 - 150cm - 5 / 30 - Dark Side Trakehners
25.05.14 - 160cm - 1 / 30 - Suomenhevostalli Valhe
26.05.14 - 150cm - 6 / 40 - Dark Side Trakehners
26.05.14 - 160cm - 4 / 30 - Dark Side Trakehners
27.05.14 - 160cm - 2 / 30 - Dark Side Trakehners
29.05.14 - 150cm - 1 / 40 - Dark Side Trakehners
30.05.14 - 160cm - 2 / 30 - Dark Side Trakehners
02.06.14 - 150cm - 2 / 40 - Dark Side Trakehners
12.06.14 - 160cm - 6 / 50 - Hysteria
16.06.14 - 160cm - 7 / 50 - Hysteria

Valmennukset ja päiväkirja

00.00.0000 - päiväkirja

Tämä on virtuaalihevonen.
This is a sim-game horse.
Ulkoasu © jjens. tekijänoikeudet
Horse pictures © ?